noiembrie 19, 2017

DUFA Weissgrund

Düfa Weissgrund este amorsă albă cu pigmentaţie specială.

Grundul cu uscare rapidă, Düfa Weissgrund, este un produs pe bază de dispersie, cu o capacitate foarte bună de pătrundere, pentru fixarea suporturilor minerale cât şi pentru grunduirea şi egalizarea straturilor suport cu absorbţie ridicată sau neregulată.

Düfa Weissgrund se utilizează la amorsarea suprafeţelor cu strat mineral, respectiv gips – carton, plăci presate pentru construcţii, diferite tipuri de plăci din lemn presat dar şi a suprafeţelor, interioare sau exterioare, de tencuială, beton, zidărie de cărămidă, tapet pe suport de hârtie, respectiv la revopsirea suprafeţelor vopsite vechi cu vopsele pe bază de dispersie.

Düfa Weissgrund dispune de o excelentă capacitate de acoperire, se aplică uşor, se usucă repede şi pătrunde în stratul suport.

Düfa Weissgrund se poate nuanţa, cu ajutorul maşiniilor de colorat sau a pastelor de colorare.

Ambalare

Recipienţi din plastic de 15 litri

Destinatie

Amorsarea suprafeţelor minerale înainte de aplicarea vopsitoriilor lavabile la interior şi exterior

Mod de aplicare

Se aplică cu ajutorul unei role (trafalet), bidinele, pensule sau pulverizare pe suport uscat, curat, portant, fără grăsimi şi impurităţi sau impregnate cu răşini, ceară, ulei. Poate fi diluat cu maxim 5% apă, în cazul suportului puternic sau diferit absorbant, se va utiliza Düfa Tiefgrund până la saturatie completă. A se evita formarea de suprafeţe lucioase (supra-amorsarea)

Consum orientativ

Pe suprafeţe netede, uşor absorbante, pe fiecare strat, consumul este aproximativ  170 ml/m2. Pe suprafeţele rugoase, consumul creşte semnificativ. Valoarea exactă a consumului, se poate determina prin pregătirea unor suprafeţe de probă.

Timp de uscare

In condiţii de temperatură + 20°C şi max. 65% umiditate relativă a aerului, suprafata poate fi vopsita dupa cca. 12 ore. La temperaturi scăzute şi grad de umiditate ridicat aceşti timpi se prelungesc.

Temperatura punere in opera

Intre +5oC şi +30oC

Depozitare

Păstrăţi ambalajul permanent închis. Depozitaţi în spaţii răcoroase, uscate dar ferite de îngheţ.