noiembrie 19, 2017

DUFA Trendweiss

Düfa Trendweiss este o vopsea lavabilă, dispersie, de culoare alb strălucitor cu aspect mat, de foarte bună calitate, rezistentă la uzură, pentru lucrări de zugrăvire la pereţi şi plafon în orice încăpere de locuit sau lucru. Düfa Trendweiss se poate nuanţa cu paste de colorare.

Düfa Trendweiss se poate folosi la orice suprafeţe interioare, ca de exemplu tencuieli, beton, gips-carton, zidărie din cărămidă, tapet din hârtie sau cu fibră brută, precum şi la revopsirea suprafeţelor vopsite cu vopsele pe bază de dispersie.

Düfa Trendweiss este un produs inofensiv faţă de aerul din interiorul încăperilor, deoarece emisiile sunt minimalizate, nu conţine diluanţi sau plastifianţi.

Suprafetele finisate cu Düfa Trendweiss, au o mare rezistenţă la spălare. Düfa Trendweiss este un produs care se aplica uşor si cu un randament foarte bun.

Ambalare

Recipienţi din plastic de 15 litri

Destinatie

Vopsitorii interioare de înaltă calitate cu grad deosebit de alb

Mod de aplicare

Se aplică cu ajutorul unei role (trafalet), bidinele, pensule sau pulverizare pe suport uscat, curat, portant, fără grăsimi şi impurităţi sau impregnate cu răşini, ceară, ulei. Se va aplica pe suport, amorsat în prealabil cu Düfa Tiefgrund LF sau cu Düfa Weissgrund, în funcţie de stratul suport .

Consum orientativ

Aproximativ 0,15 litri/m2 în funcţie de rugozitatea şi absorbţia suportului. Valoarea exacta a consumului, se poate determina prin pregătirea unor suprafeţe de probă.

Timp de uscare

In condiţii de temperatură + 20°C şi max. 65% umiditate relativă a aerului, cca. 4 ore. La temperaturi scăzute şi grad de umiditate ridicat aceşti timpi se prelungesc.

Temperatura punere in opera

Intre +5oC şi +30oC

Utilizabil

24 luni de la data fabricaţiei, în ambalaj nedeschis şi depozitat în spatii răcoroase, uscate dar ferite de îngheţ