noiembrie 19, 2017

DUFA Tiefgrund

Düfa Tiefgrund LF se pretează pentru toate suprafeţele interioare şi exterioare din tencuială, beton, zidărie, gips – carton, tapete din hârtie sau imprimate, cât şi pentru vopsirea peste zugrăveli vechi nedeteriorate.

Düfa Tiefgrund LF este un produs pe bază de acrilat – hidrosol, incolor, inodor cu o bună capacitate de absorbţie. Amorsa pătrunde adânc în suprafaţa zidăriei, este rezistentă la medii alcaline, este permeabilă faţă de vapori de apă şi ajută aderenţa.

Suportul, pe care urmează a se aplica Düfa Tiefgrund LF, trebuie să fie uscat, curat, fără urme de grăsimi sau impurităţi precum şi fără straturi sintetizate: răşină, ceară, ulei, substanţe de separare, etc.

Inainte de aplicarea produsului, se recomandă, verificarea compatibilităţii stratului suport, în special la aplicarea peste un strat de vopsea degradată.

 

Ambalare

Recipienţi din plastic de 10 litri

Destinatie

Amorsarea suprafeţelor minerale înainte de aplicarea vopsitoriilor lavabile la interior şi exterior

Mod de aplicare

Se aplică cu ajutorul unei role (trafalet), bidinele, pensule sau pulverizare pe suport uscat, curat, portant, fără grăsimi şi impurităţi sau impregnate cu răşini, ceară, ulei. Poate fi diluat cu maxim 1:2 apă (1L Düfa Tiefgrund LF cu 2L de apă), în funcţie de caracterul de absorbţie al stratului suport.

Consum orientativ

Pe suprafeţe netede, uşor absorbante, pe fiecare strat, consumul este aproximativ  100 – 200 ml/m2. Pe suprafeţele rugoase, consumul creşte semnificativ. Valoarea exactă a consumului, se poate determina prin pregătirea unor suprafeţe de probă.

Timp de uscare

In condiţii de temperatură + 20°C şi max. 65% umiditate relativă a aerului, cca. 12 ore. La temperaturi scăzute şi grad de umiditate ridicat aceşti timpi se prelungesc.

Temperatura punere in opera

Intre +5oC şi +30oC

Depozitare

Păstrăţi ambalajul permanent închis. Depozitaţi în spaţii răcoroase, uscate dar ferite de îngheţ.