noiembrie 19, 2017

DUFA Fassadenfarbe

Düfa Fassadenfarbe este o vopsea acrilica, alba, pentru fatade pe baza de rasini sintetice de inalta calitate, cu o mare capacitate de acoperire si si cu un grad de alb mare.

Asigura o, foarte buna, protectie la umiditate si in acelasi timp dispune de o excelenta capacitate de permeabilitate la vaporii de apa.

Düfa Fassadenfarbe este prevazuta cu un film de strat conservant, in scopul prevenirii infestarii cu fungi sau alge si are o rezistenta excelenta la intemperii.

Düfa Fassadenfarbe se poate nuanta, numai in masini speciale de colorare si doar in tonuri pastelate.

Ambalare Galeti din plastic de 15 L
Caracteristici Alb cu grad extrem de ridicat, cu posibilitate de nuantare in culori pastelate. Dispune de o capacitate excelenta la vapori. Este capilara, hidrofoba, si foarte buna hidrofug. Este rezistenta la intemperii si protejeaza impotriva infestarii cu ciuperci, alge etc.
Destinatie Ultim strat in decoarea fatadelor si/sau a suprafetelor interioare.
Mod de aplicare Se aplică cu ajutorul unei role (trafalet), pensule sau pulverizare (air-less) pe suport uscat, curat, portant, fără grăsimi şi impurităţi sau impregnate cu răşini, ceară, ulei. Se va aplica pe suport, amorsat în prealabil cu Düfa Tiefgrund LF.
Consum orientativ Aproximativ 145 ml/m2 per fiecare strat, în funcţie de rugozitatea şi absorbţia suportului. Valoarea exacta a consumului, se poate determina prin pregătirea unor suprafeţe de probă.
Timp de uscare In condiţii de temperatură + 20°C şi max. 60% umiditate relativă a aerului, cca. 4-6 ore pentru aplicarea celui de-al 2-lea strat, rezista la rafale de ploaie dupa aproximativ 24 de ore, iar uscarea si partanta maxima, dupa 6 zile. La temperaturi scăzute şi grad de umiditate ridicat aceşti timpi se prelungesc.
Temperatura punere in opera +5oC pana la +25oC
Utilizabil 24 luni de la data fabricatiei in conditiile depozitarii in spatii uscate, ferite de inghet si inchise ermetic.